WooCommerce Yöneticiye Sipariş Bildirimi Pandasms ile Nasıl Yapılır?

WooCommerce Yöneticilere Sipariş Bildirimi

WooCommerce dünyada giderek yaygınlaşan açık kaynaklı bir e-ticaret platformudur. Bu yazımızda Türkiye’de de oldukça yaygın kullanımı bulunan WooCommerce altyapısını kullanan e-ticaret firmalarının yeni sipariş aldıklarında; yöneticilere, muhasebe departmanlarına veya sipariş hazırlayacak personellere SMS ile nasıl sipariş bilgilendirmesi yapabileceklerini anlatacağız. Kargolama süreçlerini yürütecek personelleri SMS ile hızlıca bilgilendirmiş olacaksınız.

PandaSMS Kullanmaya Nasıl Başlarım?

PandaSMS for WooCommerce eklentimiz, WordPress eklenti marketinde ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Abonelik süreci PandaSMS tarafından 1-2 gün içerisinde tamamlanmakta olup, ücretsizdir. SMS gönderebilmek için hesabınıza kredi yüklemeniz yeterlidir. Abonelik için: https://www.pandasms.com/abonelik adresini ziyaret edebilirsiniz.

PandaSMS WooCommerce Eklentisini Nereden İndirebilirim?

Eklentiyi WordPress Eklenti Marketi’nden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

https://wordpress.org/plugins/pandasms-for-woocommerce/

WooCommerce için Yeni Gelen Siparişler Yöneticilere SMS Nasıl Gönderilir?

PandaSMS 3.12.0 sürümünde yayımladığımız bu özellik ile, web sitenizden yeni sipariş geldiğinde, dilediğiniz kadar yönetici GSM numarasına, web sitesinden yeni sipariş geldiğini haber verebilirsiniz. Gönderilecek mesaj metnine, sipariş toplamı, alıcı adı, sipariş numarası, alıcı adresi gibi siparişe ait bir çok veriyi kısa kodlar yardımıyla yazdırabilirsiniz.

WordPress admin panelinizde, sol menüden PandaSMS -> Ayarlar yolunu takip ederek, ilgili ekrana ulaşabilirsiniz.

PandaSMS for WooCommerce – Yöneticiye yeni sipariş bildirimi oluşturma ekranı

Yeni Sipariş Alındığında Yöneticiye Gönderilecek SMS Örneği

PandaSMS for WooCommerce – Yöneticiye yeni sipariş bildirim mesaj içerik örneği

PandaSMS for WooCommerce – Eklentinin Diğer Özellikleri

PandaSMS eklentisiyle ek olarak hiçbir eklenti kullanmadan; tüm sipariş durumlarında müşterilerinize otomatik olarak SMS gönderebilirsiniz. (siparişiniz işleniyor, siparişiniz beklemede, siparişiniz iptal edildi, siparişiniz tamamlandı ve paketlendi vs. gibi özel sipariş durumlarında)

PandaSMS ile birlikte Intense kargo eklentilerini kullanırsanız; siparişiniz kargoya verildi

PandaSMS ile birlikte Intense Yurtiçi Kargo entegrasyonunu kullanıyorsanız; kargonuz dağıtıma çıktı, kargonuz alıcı adreste bulunamadığı için teslim edilemedi gibi, kargo durumlarına göre anlık olarak değişen SMS içerikleri kurgulayabilirsiniz.

PandaSMS for WooCommerce – Yol Haritası

Gelecek versiyonlarda, “siparişe ait ürün kalemlerini de yönetici bilgi mesajına yazdırma” özelliğini geliştirmeyi planlamaktayız. Böylelikle sipariş hazırlayacak birimler gelen SMS sayesinde, sipariş hakkında haberdar olup siparişi hazırlayabilecekler.

Siz de PandaSMS hakkında geri bildirim önerilerinizi [email protected] e-posta adresimize iletebilirsiniz.

Diğer Intense Eklentileri

Intense olarak WooCommerce için eklentiler geliştirmekteyiz. Yaygın olarak kullanılan WooCommerce Kargo Takip Eklentisi, WooCommerce Kargo Entegrasyonları, WooCommerce Mesafeli Satış Sözleşmesi Eklentisi, WooCommerce Kağıt Fatura Yazdırma Eklentisi gibi birçok eklenti ile hizmet vermekteyiz.

Ürünlerimizi web sitemizin anasayfasından inceleyebilirsiniz.