İçeriğe geç

Hezarfen WooCommerce İl,İlçe,Mahalle Eklentisi


Özellikler

Hezarfen eklentisi WooCommerce ödeme sayfanızı Türkiye’ye uyumlu hale getiren benzersiz bir eklentidir. Eklenti ücretsiz olarak sunulmaktadır. Eklenti sayesinde ödeme sayfanıza il, ilçe, mahalle seçim özellikleri ekleyebilir, ödeme sayfasını tek tuşla sıralayabilir ve vergi alanları ekleyebilirsiniz. Bireysel ve Kurumsal seçilebilir vergi alanları eklenebilir. T.C. Kimlik alanı veritabanınıza şifrelenerek güvenli bir şekilde kaydedilir.

İl,İlçe ve Mahalle Seçimi

Intense Hezarfen for WooCommerce eklentisi sayesinde ödeme sayfanızda seçilebilir İl,İlçe ve Mahalle verilerini gösterebilirsiniz.


Ödeme Sayfası Özelleştirme

Posta kodu alanını kaldırabilir ve ödeme sayfa sıralamasını tek tuşla yapabilirsiniz.


Vergi Alanları

Bireysel ve Kurumsal seçilebilir vergi alanları ekleyebilirsiniz. Şifrelenerek kaydedilen T.C. Kimlik Numarası sayesinde verileriniz veritabanınızda güvenli saklanır.


Link: https://wordpress.org/plugins/hezarfen-for-woocommerce/

“Hezarfen WooCommerce İl,İlçe,Mahalle Eklentisi” hakkında 3 yorum

  1. Merhaba, eklentiniz çok güzel olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık. Woocommerce cep telefonu modülünde iller mesela TR34 olarak geliyor. Kargo çıktı eklentilerinde de iller bölümü TR34 olarak geliyor. Bununla ilgili nasıl bir düzeltme yapabilirim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın